welschap

Zakelijk leider buurtcentra

Voor 18 uren per week
In onze buurtcentra ontmoeten bewoners van Heemskerk elkaar. Er worden leuke, gezellige, interessante en informatieve evenementen georganiseerd. Sommige periodiek en andere eenmalig. Ook bewoners die wat extra ondersteuning nodig hebben om mee te doen binnen de samenleving zijn hier op hun plek. Iedereen is welkom om over de drempel en naar binnen te stappen.

De zakelijk leider is eindverantwoordelijk voor de locaties en de planning en zorgt dat alles goed geregeld is. Samen met je team van twee beheerders, elk verantwoordelijk voor hun eigen locatie, zorg je ervoor dat onze buurtcentra uniformiteit en gastvrijheid uitdragen en evenementen goed worden gepland. In 2020 komt er een nieuw kassasysteem en jij draait je hand er niet voor om op dit correct te implementeren. Want naast jouw sociale vaardigheden ben je ook niet onbekend met de benodigde IT-systemen. Het komende jaar willen we gebruiken om de werkwijze efficienter te maken en werkprocessen te stroomlijnen.

Je werkt graag met mensen en hebt oog voor hun wensen. Je werkt samen met de vrijwilligers die zich inzetten voor de buurtbewoners en jij zorgt ervoor dat zij weten wat ze moeten doen.

Wat vragen wij van jou?

Als je jezelf in enkele woorden moet beschrijven kom je vooral uit op ‘regelaar’, want je kunt plannen, organiseren en snel schakelen tussen taken. Je hebt financieel inzicht en snapt hoe je financien moet beheren voor buurtcentra zoals in deze functie.
  • Je bent MBO geschoold en hebt ervaring in vergelijkbare functies.
  • Je signaleert gemakkelijk wat mensen bezighoudt en weet hen te leiden naar passende activiteiten of legt verbinding met de Sociaal Werkers.
  • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en jouw sociale vaardigheden zijn goed ontwikkeld waardoor je oog hebt voor signalen die mensen afgeven. 

Wat bieden wij?

Een tijdelijke functie omdat er de komende periode wat extra uitdagingen liggen binnen dit team. Je stuurt de beheerders aan in hun dagelijkse werkzaamheden en gaat je verdiepen in de huidige processen en de eventuele efficiëntieslagen die hierin te maken zijn. De functie is voor 18 uur per week en ingeschaald conform schaal 7, cao sociaal werk.

Informatie & solliciteren

Is dit de uitdaging die jij zoekt? Dan ontvangen we graag jouw CV voor 12 december voorzien van motivatie op solliciteren@welschap.nl o.v.v. ‘zakelijk leider’. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Anouk Holleman op 06-43507108.