kinderopvang

Pedagogisch medewerker BSO de Salamander

Voor 19 uren per week
Kom bij ons werken op een grote en gezellige locatie in de nieuwbouwwijk Broekpolder. Doordat onze BSO groot is, is er veel ruimte voor jou om verschillende activiteiten te organiseren. De groepsruimtes zijn verspreid over de Zeester en Panta Rhei, waardoor je bijvoorbeeld rustig kunt knutselen of gaat bouwen met de kinderen, maar ook buiten een leuke activeit kunt organiseren. Het is een fijn, groot team, waardoor er altijd iemand is die je even op weg kunt helpen!
 
Het team bestaat uit ongeveer 20 collega’s en samen zorgen jullie voor de dagelijkse naschoolse opvang van bijna 130 kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.
 
Je kunt direct bij ons starten, voor 3 dagen in de week (ma, di, wo) pauzevervanging en op de BSO. In de vakantieweken werk je volle dagen op ma, di en do. Hierdoor kom je gemiddeld op +/- 19 uur p.w.

Wat vragen wij van jou?

De opleiding Pedagogisch Medewerker heb je afgerond. Je hebt al werkervaring of je gaat net starten, voor ons kan het beide. Je start bij ons op de manier die bij jouw ervaring past.
Je bent in het bezit van een VOG (of bent bereid deze aan te vragen voor aanvang dienstverband).

Wat bieden wij?

Een uitdagende werkomgeving met fijne collega’s. Mogelijkheden om op jouw verzoek ook flexibel ingezet te worden op andere locaties binnen Welschap Kinderopvang.
  • Inschaling (schaal 6) conform de CAO kinderopvang.
  • Scholingsmogelijkheden zoals taalscholing, BHV, kinder-EHBO. 
Wil je eens een kijkje bij ons komen nemen? Laat het ons weten.

Informatie & solliciteren

Is dit het plekje dat jij zoekt? Dan ontvangen we graag jouw CV voorzien van motivatie voor 30 november op solliciteren@welschap.nl o.v.v. ‘sollicitatie BSO de Salamander’. Wil je meer informatie over de vacature, neem dan contact op met Caya Berenbak, Leidinggevende locatie De Salamander (06-18831208).